Olivový olej - 4 g - 150 kJ
Brambory - 160 g - 528 kJ
Zakysaná smetana (11%) - 35 g - 196 kJ
Hořcice - 6 g - 30 kJ
Stroužek česneku - 30 kJ
Celkem 1 638 kJ
Brambory asi 5-7 minut předvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme trochu vychladnout. Pak je lehce potřeme olejem, osolíme a dáme péct do trouby (cca 30 minut). Telecí maso nameleme, ochutíme pepřem a solí a dobře propracujeme. Vytvarujeme karbanátek, který potřeme zbytkem oleje a opečeme na pánvi. Dresing připravíme smícháním zakysané smetany, hořčice a stroužku česneku utřeného se solí.
Brambory asi 5-7 minut předvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme trochu vychladnout. Pak je lehce potřeme olejem, osolíme a dáme péct do trouby (cca 30 minut). Telecí maso nameleme, ochutíme pepřem a solí a dobře propracujeme. Vytvarujeme karbanátek, který potřeme zbytkem oleje a opečeme na pánvi. Dresing připravíme smícháním zakysané smetany, hořčice a stroužku česneku utřeného se solí.
Žádné komentáře:
Okomentovat