Mrkev - 120 g - 210 kJ
Petržel kořen - 30 g - 80 kJ
Celer bulva - 30 g - 60 kJ
Tvaroh odtučněný - 50 g - 135 kJ
Čerstvý kozí sýr - 45 g - 475 kJ
Horčice - 10 g - 52 kJ
Kornspitz - 50 g - 497 kJ
Rajče - 50 g - 47 kJ
Sůl, pepř, Podravka bez glutamátu, čerstvá pažitka
Celkem 1 556 kJ
Zeleninu nakrájíme na kusy, uvaříme v osolené vodě cca 8 minut, aby nebyla rozměklá. Po vychlazení nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s tvarohem a kozím sýrem. Přidáme lžičku hořčice, sůl a pepř a Podravku. Pokud máme k dispozici, vmícháme hrst nasekané pažitky. Dozdobíme rajčetem.
Žádné komentáře:
Okomentovat