neděle 20. listopadu 2011

Karbanátky z tresky

Treska - 160 g - 496 kJ
Čerstvý špenát - 50 g - 69 kJ
Vejce - 1/3 (17 g) - 120 kJ
Strouhanka - 3 g - 47 kJ
Parmezán - 10 g - 160 kJ
Olivový olej - 3 g - 116 kJ
Brambory - 180 g - 596 kJ
Polotučné mléko - 25 ml - 48 kJ
Sůl, pepř, sušený česnek

Celkem 1 651 kJ

Maso z tresky pečlivě vykostíme a nameleme společně s 1/3 vejce a strouhankou. Dochutíme solí, pepřem a sušeným česnekem. Vmícháme spařené listy špenátu a nastrouhaný parmezán. Vytvoříme malé karbanátky, které opečeme na pánvi. Brambory uvaříme a ušleháme s mlékem na bramborovou kaši.

Žádné komentáře: