pátek 8. července 2011

Candát s fazolkami a rajčaty

Candát - 200 g - 700 kJ
Máslo - 8 g - 210 kJ
Fazolové lusky mražené - 200 g - 240 kJ
Sterilovaná rajčata - 150 g - 150 kJ
Olivový olej - 3 g - 116 kJ
Sušená šunka - 20 g - 200 kJ
Sůl, pepř, mletý kmín

Celkem 1 616 kJ

Na oleji opečeme sušenou šunku, přidáme rozmražené fazolové lusky a restujeme asi 10 minut. Osolíme, opepříme. Pak přidáme sterilovaná rajčata (celá nebo krájená) a prohříváme dalších 6 až 7 minut.
Filety z candáta osolíme, okořeníme pepřem a mletým kmínem. Poklademe plátky másla a pečeme v troubě pod grilem asi 12 minut na 200 st. C.

Žádné komentáře: