neděle 31. července 2011

Treska po švédsku

Pórek - 130 g - 227 kJ
Mrkev - 120 g - 214 kJ
Treska - 150 g - 460 kJ
Olivový olej - 3 g - 116 kJ
Sýr Madeland light - 30 g - 330 kJ
Zakysaná smetana (8%) - 75 g - 350 kJ
Sůl, pepř, kopr, petržel a Podravka bez glutamátu

Celkem 1 697 kJ

Nastrouháme sýr, přidáme zakysanou smetanu a dochutíme sušeným koprem a petrželkou, pepřem a Podravkou. Celou směs promícháme. Na oleji krátce opečeme nakrájený pórek a na jemno nastrouhanou mrkev, až změknou. Přendáme do pekáčku, položíme na zeleninu osolený a opepřený rybí filet a dáme na 6 minut do trouby na 180 st. C. Potom potřeme směsí a zapékáme dalších 10 až 12 minut.



1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Merkur & Ferencia: Merkur & Ferencia Merkur
Merkur gri-go.com & Ferencia merkur - Merkur & Ferencia Merkur in Solingen, Germany - Merkur - Merkur Merkur wooricasinos.info - deccasino MERKUR https://febcasino.com/review/merit-casino/ - Merkur septcasino & Ferencia Merkur