Štika - 170 g - 612 kJ
Máslo - 5 g - 150 kJ
Brambory - 150 g - 496 kJ
Kyselé okurky - 50 g - 50 kJ
Červená cibule - 35 g - 61 kJ
Sterilovaná kukuřice (Bonduelle) - 35 g - 108 kJ
Dijonská hořčice - plná KL - 55 kJ
Bílý jogurt - 35 g - 91 kJ
Sůl, pepř, pažitka
Celkem 1 623 kJ
Brambory uvaříme ve šlupce a oloupeme. Salát smícháme z nakrájených brambor, cibule a okurek. Přidáme kukuřici, pažitku a spojíme jogurtem a lžičkou hořčice. Důkladně osolíme a opepříme, zamícháme a necháme vychladit. Filety ze štiky očistíme od šupin, ochutíme solí a pepřem, a opečeme na másle.
Žádné komentáře:
Okomentovat