sobota 12. října 2013

Dorada s fazolkami

Filety z dorady (pražmy) - 180 g - 900 Kj
Máslo - 3 g - 90 kJ
Olivový olej - 3 g - 116 kJ
Tyrolská sušená šunka - 25 g - 250 kj
Mražené fazolové lusky - 220 g - 264 kJ
Dijonská hořčice - 1 KL - 50 kJ
Sůl, pepř, citronová šťáva

Celkem 1 670 kJ

Na oleji opečeme pokrájenou sušenou šunku a potom přihodíme rozmražené fazolky. Osolíme, opepříme a opékáme až budou fazolky křupavé. Potom vypneme plamen a vmícháme k luskům lžičku dijonské hořčice. Filety z dorady posypeme solí a pepřem a pokapeme citronovou šťávou. Opečeme na pánvi s troškou másla.


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Nedá mi to, musím ocenit práci, kterou jste na stránkách odvedl. Máte to suprově nafocené, rozepsané... z mojí strany obdiv a vděk za tipy!