Kapr - 140 g - 704 kJ
Máslo - 3 g - 90 kJ
Česnek - 1 stroužek - 30 kJ
Hořčice plnotučná - KL (10 g) - 45 kJ
Smetana zakysaná (8%) - 25 g - 117 kJ
Brambory - 110 g - 363 kJ
Celer - 35 g - 70 kJ
Mrkev - 70 g - 122 kJ Petržel kořen - 25 g - 66 kJ
Kyselé okurky - 40 g - 40 kJ
Sůl, pepř, bazalka
Celkem 1 647 kJ
Česnek utřeme se solí a potřeme s ním filet z kapra. Pak na něj dáme nakrájenou čerstvou bazalku, pokladme plátky másla a dáme péct do trouby asi na 15-20 minut. Zeleninu na salát předem uvaříme a po vychladnutí nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme s kyselými okurkami, zakysanou smetanou a horčicí. Přidáme sůl a pepř. Salát je dobré nechat několik hodin uležet.
Žádné komentáře:
Okomentovat